søndag 1. januar 2012

Godt nytt (strikke-)år!

Ny langermet genser! Deilig å få unna litt mer enn bare julegavestrikken før jul, både denne og en ponsjo til meg selv ble ferdig før nyttår og det er bra at noen ufoer faktisk forlater kassene og kurvene! Et av forsettene for året er å strikke meg ned i ti wiper, sakte men sikkert.

Nytt år og nye forsetter i år også, altså. Garnslankingen gikk ad undas i fjor også, men jeg gir meg ikke. Nå har jeg riktignok bestilt meg mer garn enn jeg liker å innrømme, men per første i første er det stopp og åpnet for massiv lagerstrikk! *smiler*
Først ut er en mysteriestrikk av sokker igjen, nye ullsokker til minsten og skikkelig tykke tovavotter til meg selv som er lei neglesprett når jeg skraper is om morgenen. Og det beste av alt: Jeg har lagt opp til et nytt sjal og meldt meg på tolv sjal i 2012. Jeg ble ferdig med alle tolv sjalene jeg begynte på i fjor og har lyst til å strikke tolv i år også.

3 kommentarer:

 1. En flott genser på en enda flottere modell.
  Ønsker deg et kreativt godt nyttår og gleder meg til å tilbringe noen strikketimer med deg i 2012 også. KLæm

  SvarSlett
 2. Det var en kul genser!
  Et riktig godt nyttår til deg også med mange fine hobbystunder.

  SvarSlett
 3. As claimed by Stanford Medical, It is really the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 19 kilos lighter than us.

  (Just so you know, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING related to "HOW" they eat.)

  P.S, What I said is "HOW", not "what"...

  Tap this link to see if this short test can help you release your true weight loss possibility

  SvarSlett