tirsdag 1. februar 2011

Trillian og Kjøpestopp på garn!


Gutten hopper i senga mens han holder mors nye sjal. Jeg skal fotodokumentere mer og med denne (fotomessige) starten på det nye året, får jeg forhåpentligvis en fin læringskurve på foto"skillsen" utover...

Det første jeg strikka i år er dette sjalet: Trillian i fargen Birkenrinde (100% wm, 110 g, avsluttet når vingespennet var lengre enn meg, dvs. over 176 cm), pinne 3,5 for å få det luftig. Bildet er alt annet enn stylet, men her er det altså. Et deilig og mykt skjerf! Julegavegarn forøvrig, sammen et nydelig grønt garn som skal strikkes i det nye året.


Jeg slanker garnlageret mitt, men i januar har jeg trodd at alt garn jeg har kjøpt er usynlig. Hvis noen skulle satt foten innenfor hobbyrommet mitt, noe som forøvrig ikke ville vært lett, ville vedkommende lett se at "usynlig garn" også tar plass...
Så. Nå er det nok. Bokstavelig talt og jeg innfører kjøpestopp på garn. Og stoff.

Nå kommer riktignok noe i posten snart, både fra utlandet og garnklubben DUSS11, men fra februar og et halvt år fremover skal jeg ikke handle hobbyutstyr. Og med det sagt kommer unntaket fra regelen: Jeg skal på strikketur til Bergen i vår og da skal jeg handle garn. Og et hypotetisk unntak: Hvis jeg mot formodning er i Paffenhofen i det neste halve året.... Da har jeg lov (til å kjøpe Wollmeise)!

Jeg har allerede begynt med prosjektliste i margen, og skal bli flinkere til å fotodokumentere og notere mønster, garn og pinnetykkelse, slik at jeg har referansen til siden, og evt. andre interesserte.

Sjal 1 i Ravelrys 11 Shawls in 2011.

3 kommentarer:

 1. Dette var et flott sjal. Lykke til med garnlager-forbruket. Her kommer det visst stadig nye nøster inn døra, enten jeg vil det eller ei:))

  SvarSlett
 2. Så stilig sjal og nyyydelige hansker i forrige innlegg. Jeg har store planer om å strikke meg hansker jeg også, har til og med kjøpt garn, men så er det dette med tiden da.

  SvarSlett
 3. Kult sjal, passer godt med meiser i slike fargeskifter på sånne sjal. :))
  Jeg kjenner meg godt igjen i den beskrivelsen av hobbyrom og usynlig garnhandel.. Hehe..
  Ha en fin dag!

  SvarSlett