onsdag 24. februar 2010

3 nye luer!


A la rasta!
Mobilblogget med dårlig bilde, men her er de altså. Den svarte er i Nepal, strikket og min! (120 g - egenkomponert), de to a la rasta, som jeg kaller dem er i rødt/gult/grønt vamsegarn og svart kampenjegarn. De er heklet til mottakere som ville ha sånne farger, så da trår mor til! De veier hhv. 105 og 125 g, så lageret minker nå litt!
Jakken jeg har strikket som ol-strikk er ferdig, men trenger knapper og en liten heklekant. Skal strikke votter for toving nå og se om ikke jeg kan få ferdig teppet også, innen ol er ferdig!

8 kommentarer:

 1. Så tøffe luer og flotte farger.
  Hvor finner jeg mønster til sånne, de hadde passet perfekt til mine jente barnebarn?
  Hilsen Akvarella

  SvarSlett
 2. Flotte luer og friske og fine farger.

  SvarSlett
 3. Her produseres det flotte luer på løpende bånd. God helg!

  SvarSlett
 4. Litt av ein lueproduksjon du har for tida! Flotte er dei alle, eg lurer på om eg må kopiere den svenske heklalua eg også. Men IKKJE i svenske fargar....

  SvarSlett
 5. Så mange flotte luer du har laget i det siste! Det er veldig greit å la ungene velge farger selv, så bruker de luene. Jeg har heklet en til 15-åringen min hvor han valgte farger selv og den er nå blitt favoritten. Ha en superduper helg!

  SvarSlett
 6. åååååååå samme tunika how cooool is that....!!!!!
  drit kule luer da

  SvarSlett
 7. Her var det mye fin hekling ;) I og med at du kommenterte i innlegget om min give-away - blir du med? I så fall - 1 lodd?

  Ha en god helg :)

  SvarSlett
 8. kule luer , barnebarnet er helt i fistel her ..men jeg må ha pause , men Thomas og jeg vi er veldig imponert altså;O)

  SvarSlett