søndag 9. oktober 2011

Fletta sokker, jeg har sokkedilla!


Disse strikket jeg på fredags kveld og lørdags morgen og jeg liker de kjempgodt! Kate har lagd mønsteret og vi er 40 damer som fullførte disse fra fredag ettermiddag til søndags morgen, det er så gøy med sokkedillen, et samstrikk og sokkestrikkekonkurranseprosjekt som ledes av de to dyktige norske designerne Kate og Bittami.
Dette lille sjalet har jeg også gjort ferdig, jeg la opp over 900 masker felte av til volang, (det er bedre å legge opp enn å felle av), og så fant jeg på litt oppover strikket noen forkortede rader og felte av. Det ble langt og smalt og er i deilig silkeull fra Holst i fargen Aubergine. Deilig mykt garn til sjal!
Jeg har fått heklet ferdig teppet mitt og festet alle tråder og to shetlands-sjal er ferdig blokket, og det er deilig å få unna litt av alt det en har på pinnene.


Påbegynner en uglegenser til meg selv og strikker på et mykt lite halsgrops-sjal i et nydelig garn fra the Sanguine Gryphone som heter Gaia Lace, et sjal jeg begynte på i vinter. Mønsteret heter Citron, men mitt blir vel en Lime.

Høsten er håndarbeidstiden fremfor noen og nå gleder jeg meg til den 14., for da er tredje par i norsk sokkedille klart til utsendelse.
Strikk og vær glad, høsten er over oss!

5 kommentarer:

 1. Så fine sokker du strikker. Herlige mønstre og farger!
  Jeg er ikke kommet lenger enn til helt enkle raggsokker men tenker at et sted må jeg jo begynne. Blir kanskje mer avansert etterhvert.

  Ha en fin søndag =)

  SvarSlett
 2. Så flotte sokker i ett herlig mønster. Sjalet i lilla var lekkert. Gleder meg til å se det grønne også:)

  SvarSlett
 3. Turbopinner har du! Fatter ikke at du klarer å bli ferdig så raskt. Jeg hadde ikke klart et sekund raskere enn kl 22 om kvelden lørdag. Flotte sokker ble det!

  Nydelige sjal også. Har Gaia lace, men klarer ikke å finne et verdig prosjekt foreløpig. Mykeste garnet ever! :)

  SvarSlett
 4. Her var det mye vakkert på en gang.) Nydelig farger både på sjal og genser! Takker også for at du deltar på mitt julekalenderlotteri:)

  SvarSlett
 5. Flotte sokker!

  Ha en super helg!

  SvarSlett