mandag 9. januar 2012

Årets fire første nye varme strikkeprosjekter

Jeg har nyttårsforsetter også når det gjelder hobbyprosjekter, et av årets er å lage liste og legge ved bilde i bloggen på alle strikke- og hekleprosjekter i år etter hvert som de blir ferdige. Jeg lister dem med garnvekt i høyremargen etter hvert som jeg blir ferdig, for å ha oversikt over årets garnslanking. I den første uka på januar har jeg strikket barnesokker og tova både svarte og hvite votter til meg selv. Nå trenger jeg definitivt ikke å bli kald på hendene når jeg kjører bil. 


Minste poden trengte nye tynnsokker til barnehagebruk og disse ble til. Enkel sokk uten hæl. Glad gutt med beina i været før årets første barnehagedag.
Hvite tovavotter, fritt etter barndomsminner og sjøvotter, link til mønsteret jeg tok utgangspunkt i på ravelrysiden.

Svarte tovavotter, bidrag i Våttalongen på Uformelt. 80 gram restestrikk, mer på ravelrysiden.



Og aller sist her er det en blomsterpotteskjuler strikket av ullgarn og tovet den også. Prosjektet begynte som ei lue som jeg fort fant ut ikke ble bra. I stedet for å rekke opp ble denne saken til. Ikke pen, men naturlig, er det ikke det man sier?



søndag 1. januar 2012

Godt nytt (strikke-)år!

Ny langermet genser! Deilig å få unna litt mer enn bare julegavestrikken før jul, både denne og en ponsjo til meg selv ble ferdig før nyttår og det er bra at noen ufoer faktisk forlater kassene og kurvene! Et av forsettene for året er å strikke meg ned i ti wiper, sakte men sikkert.

Nytt år og nye forsetter i år også, altså. Garnslankingen gikk ad undas i fjor også, men jeg gir meg ikke. Nå har jeg riktignok bestilt meg mer garn enn jeg liker å innrømme, men per første i første er det stopp og åpnet for massiv lagerstrikk! *smiler*
Først ut er en mysteriestrikk av sokker igjen, nye ullsokker til minsten og skikkelig tykke tovavotter til meg selv som er lei neglesprett når jeg skraper is om morgenen. Og det beste av alt: Jeg har lagt opp til et nytt sjal og meldt meg på tolv sjal i 2012. Jeg ble ferdig med alle tolv sjalene jeg begynte på i fjor og har lyst til å strikke tolv i år også.